
Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukpuntjes al een dag van te voren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1.25 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Biefstukpuntjes
20 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
150 gram
Jasmijnrijst
¼ stuk(s)
Rode peper
125 gram
Kastanjechampignons
100 gram
Gesneden spitskool
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
naar smaak
Peper en zout
½ tl
Suiker
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Olijfolie



Tip: Eet je met kinderen of houd je niet van pittig? Voeg dan wat minder rode peper toe.
