Banaan-yoghurtpannenkoeken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banaan-yoghurtpannenkoeken

Banaan-yoghurtpannenkoeken

Met kiwi en bessen-aardbeispread

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

2 stuk(s)

Groene kiwi

200 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

30 gram

Hennepzaad

2 stuk(s)

Aardbei-bessenspread

Zelf toevoegen

1 tl

Bakpoeder

(Bevat Lupine, Melk (inclusief lactose))

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

snufje

Zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1807 kJ
Energie (kcal)432 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd3.3 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers50.2 g
Vezels5 g
Eiwitten11 g
Zout0.2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

2

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.