
Witte miso wordt gemaakt van sojabonen die zijn gefermenteerd met rijst, wat zorgt voor een witte of lichtbeige kleur. De smaak is wat milder en zoeter dan die van gewone misopasta.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Gele wortel
½ head
Botersla
15 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Pinda's)
½ el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout

Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak de ui dan mee met de zalm.


