Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2.5 gram
Verse bieslook
100 gram
Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en scampi's
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
naar smaak
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ tl
Mosterd
Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook met de boter. Snijd of knip de bieslook klein. Meng in een kleine kom de volle yoghurt, mosterd en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Dep de zalm en kabeljauw droog met keukenpapier en breng op smaak met peper en zout. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers en meng met de knoflookboter. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn door de gomasio.
Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Roer de bieslooksaus door de pannetjes met de bakvet van de vis en gebruik als saus bij de zalm en kabeljauw.