Skip to main content
Vistrio met garnalenspies

Vistrio met garnalenspies

met bieslooksaus en gomasio

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2.5 gram

Verse bieslook

100 gram

Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en scampi's

25 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Knoflookteen

¼ zakje(s)

Gomasio

(Bevat: Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

½ tl

Mosterd

Voedingswaarden

Energie (kcal)32 kcal
Energie (kJ)133 kJ
Vetten1.7 g
waarvan verzadigd0.7 g
Koolhydraten2.5 g
waarvan suikers1.3 g
Vezels0.4 g
Eiwitten1.4 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook met de boter. Snijd of knip de bieslook klein. Meng in een kleine kom de volle yoghurt, mosterd en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

2

Dep de zalm en kabeljauw droog met keukenpapier en breng op smaak met peper en zout. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers en meng met de knoflookboter. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn door de gomasio.

3

Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Roer de bieslooksaus door de pannetjes met de bakvet van de vis en gebruik als saus bij de zalm en kabeljauw.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders