De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten Kan bevatten: Mosterd)
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Tomaat
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
30 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
1.5 el
Witte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is het lastig om een kleine hoeveelheid bouillon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.