Je brengt deze vegetarische curry op smaak met een Afrikaanse kruidenmix. Deze mix bestaat onder andere uit venkelzaad, kurkuma, komijn en kaneel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
¼ zakje(s)
Gele currykruiden
150 gram
Bloemkoolroosjes
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Rode peper
100 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
50 ml
[Plantaardige] melk
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout