Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken. Wist je dat dit het enige stukje van het varken is dat je zelfs rosé kunt eten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Champignonmix
5 gram
Verse krulpeterselie & tijm
75 gram
Culinaire room
4 ml
Olijfolie met truffelaroma
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
20 gram
Rucola
1 stuk(s)
Entrecote
Linguine
1 tl
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
Tip: Vind je de saus te dik? Voeg dan 2 el kookvocht per persoon toe. Vind je de saus nog te dun? Laat de saus dan nog een paar minuten doorsudderen tot de saus is ingedikt.
Tip: De varkenshaas mag nog een beetje rosé zijn vanbinnen.