
Je geeft de kippensoep textuur met orecchiette. Deze pastasoort heeft zijn naam te danken aan de vorm. Orecchiette is namelijk het Italiaanse woord voor oortjes.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
45 gram
Orecchiette
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
1 stuk(s)
Wortel
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅓ zakje(s)
Surinaamse kruiden
100 gram
Kipfilethaasjes
300 ml
Zoutarme kippenbouillon
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout



