Schelvis in romige champignonmarinade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schelvis in romige champignonmarinade

Schelvis in romige champignonmarinade

met snelkookrijst en broccoli

Schelvis is het hoofdingrediënt van welk bekende streetfoodgerecht? (Het juiste antwoord is: Fish & chips)

Labels:
Caloriebewust

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

85 gram

Bruine snelkookrijst

40 gram

Gesneden ui

50 gram

Broccoliroosjes

125 gram

Champignons

1 stuk(s)

Schelvis met romige champignonmarinade

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 el

[Plantaardige] boter

naar smaak

Peper en zout

100 ml

Zoutarme visbouillon

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)674 kcal
Energie (kJ)2820 kJ
Vetten30 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten68 g
waarvan suikers3 g
Vezels1.9 g
Eiwitten30 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel

Instructies

Préparer
1

Dans la casserole, portez une bonne quantité d’eau à ébullition pour le riz. Faites-le cuire 10minutes à couvert. Préparez le bouillon. Dans la sauteuse, faites chauffer 1/2cs d’huile d’olive par personne.

Cuire à la sauteuse
2

Faites revenir l’oignon et les brocolis 3minutes. Pendant ce temps, taillez les champignons en tranches. Ajoutez les champignons et le bouillon de poisson à la sauteuse. Couvrez, et faites cuire 5minutes à feu vif.

Tip: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere vitamine B, C en E, én calcium, kalium en ijzer.

Cuire l'églefin
3

Ajoutez l’églefin et la marinade ainsi que 1cs de beurre par personne à la sauteuse. Laissez mijoter 3minutes à couvert, puis salez et poivrez.

Servir
4

Servez le riz sur les assiettes.Disposez l’églefin, les légumes et la sauce par-dessus.