
We hebben de biefstukpuntjes al gemarineerd en de Oosterse groenten vast gesneden. Zo kun je deze Vietnamese roerbak in no time op tafel zetten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Aziatisch gemarineerde biefstukpuntjes
200 gram
Groentemix met witte kool
85 gram
Bruine snelkookrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
1.25 cm
Verse gember
5 gram
Sesamzaad
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ el
Zonnebloemolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
½ el
Bloem

Tip: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.

