Dit gerecht is geïnspireerd op Sichuaanse Kung Pao. In plaats van kipblokjes gebruik je hartig gehakt, en knapperige cashewnoten in plaats van pinda's - maar behoud de wokgroenten in een heerlijke zoete en pikante saus.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kip-kalkoengehakt
75 gram
Basmatirijst
¼ zakje(s)
Maizena
(Kan bevatten: Gluten)
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Noten, Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Paprikareepjes
½ stuk(s)
Courgette
½ tl
Pikante rode saus
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 tl
Wittewijnazijn
25 ml
Water voor saus
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
1 tl
[Zoutarme] sojasaus
½ el
Zonnebloemolie