Naanpizza met geitenkaas en groenten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met frisse tomatensalade

Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!

Labels:
Caloriebewust
Familie
Veggie
Familie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

¼ stuk(s)

Courgette

¼ stuk(s)

Wortel

⅓ zakje(s)

Gedroogde oregano

40 gram

Passata

1 stuk(s)

Naanbrood

25 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

125 gram

Rode kerstomaten

5 gram

Vers basilicum

Zelf toevoegen

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

1 tl

Witte balsamicoazijn

½ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)253 kcal
Energie (kJ)1059 kJ
Vetten15.7 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten16.1 g
waarvan suikers9.9 g
Vezels6 g
Eiwitten9.1 g
Zout0.6 g

Benodigdheden

Dunschiller of kaasschaaf
Koekenpan
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn. Maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne ronde plakjes van de courgette en de wortel.

Groenten bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de halve uiringen, 1/2 tl oregano per persoon en de plakjes wortel 4 - 6 minuten. Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee. Breng op smaak met peper en zout.

Pizza voorbereiden
3

Verdeel per persoon 2 el passata over elk naanbrood en leg ze op een bakplaat met bakpapier (zie Tip). Strooi er 1/2 tl gedroogde oregano, peper en zout overheen. Bak de naanbroden 2 minuten in de oven.

Tip: Je kunt het naanbrood ook voorzichtig opensnijden voor 2 dunne naanpizza's per persoon. Verkort de baktijd dan eventueel een beetje.

Pizza afmaken
4

Verdeel de gebakken ui, wortel en courgette over de naanbroden. Verbrokkel de geitenkaas erover en bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

Tip: Verse geitenkaas bevat minder zout dan gewone kaas. De perfecte vervanger voor een zoutarm dieet.

Salade maken
5

Halveer de cherrytomaten en snijd de basilicumblaadjes fijn. Meng in een saladekom de tomaten, het basilicum en de gesnipperde rode ui met de witte balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel naar smaak extra vierge olijfolie toe en schep tussendoor een aantal keer om.

Serveren
6

Snijd de naanpizza's in stukken en serveer de salade erbij.

Tip: Dit gerecht bevat maar liefst 4 verschillende soorten groente. Variatie in je voedingspatroon is belangrijk om alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hoe gevarieerd eet jij deze week?

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie
Klassieke scampi diabolique in currysaus

Klassieke scampi diabolique in currysaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Romige farfalle met gekruid kipgehakt

Romige farfalle met gekruid kipgehakt

Met venkel, spinazie en belegen kaas
Kalfsstoofvlees met wortel en doperwten

Kalfsstoofvlees met wortel en doperwten

met gebakken paprika-aardappelen en salade

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Witte asperges met ontbijtspek en gepocheerde eieren

Witte asperges met ontbijtspek en gepocheerde eieren

met patatjes en peterselie-botersaus
Veggie worstjes met geroosterde groenten

Veggie worstjes met geroosterde groenten

met za'atar-knoflooksaus en peterselie
Bulgurbowl met avocado en feta

Bulgurbowl met avocado en feta

met gekaramelliseerde ui, citroen en amandelschaafsel
Bulgurbowl met kip en frisse yoghurtsaus

Bulgurbowl met kip en frisse yoghurtsaus

met Midden-Oosterse kruiden, verse peterselie en snijbonen
Philly cheesesteak met loaded frieten

Philly cheesesteak met loaded frieten

met zoetzure ui, piri-pirikruiden en paprika
Steak met zhough en aubergine

Steak met zhough en aubergine

met patatjes en kerstomaten
Kipfilethaasjes met sticky appelsiensaus

Kipfilethaasjes met sticky appelsiensaus

met patatjes met rozemarijn en geroosterde broccoli
Teriyaki noedels met garnalen en witte kool

Teriyaki noedels met garnalen en witte kool

en voor ouders: Thais basilicum en pinda's
Bao-broodjes met sticky hoisinbuikspek en pinda's

Bao-broodjes met sticky hoisinbuikspek en pinda's

met little gem met ponzudressing, gembermayo en gefrituurde uitjes
Geitenkaassalade met aardbei-balsamicodressing

Geitenkaassalade met aardbei-balsamicodressing

met appel, biet en geroosterde walnoten
Teriyaki wildzwijnburger op brioche

Teriyaki wildzwijnburger op brioche

met patatjes en frisse salade
Curry op z'n Surinaams met kippendij en roti

Curry op z'n Surinaams met kippendij en roti

met ei, sperziebonen en zoetzure komkommer
 Orecchiette met köfte-gehaktballetjes

Orecchiette met köfte-gehaktballetjes

kies en mix toppings: mozzarella, basilicumcrème en meer!
Romige penne met rundergehakt

Romige penne met rundergehakt

met tomatensalsa, spinazie en Goudse kaas
Sweet & sticky rundergehaktballetjes

Sweet & sticky rundergehaktballetjes

met kruidige aardappelpuree, sperziebonen en ui
Snelle spaghetti bolognese

Snelle spaghetti bolognese

met ontbijtspek, courgette en kaas
Groentelasagne met zelfgemaakte roomsaus

Groentelasagne met zelfgemaakte roomsaus

met verse lasagnebladen, spinazie en Goudse kaas
Pizza à la Tex-Mex met avocadodip

Pizza à la Tex-Mex met avocadodip

met witte kaas, paprika en limoen
Curry-noedelsoep met kokosmelk

Curry-noedelsoep met kokosmelk

met verse udonnoedels, koriander en pinda's
Heek met peterseliesaus

Heek met peterseliesaus

met parelcouscous, tomaat en rozijnen