
Dit recept is geïnspireerd op Braziliaanse moqueca. Typisch aan deze stoof met zeevruchten is de aardewerken pot waarin het wordt bereid: een cassole.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Paksoi
1 stuk(s)
Tomaat
½ tl
Gerookt paprikapoeder
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
100 ml
Zoutarme vis- of groentebouillon
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



