Tip voor lekkere krokante gebakken rijst: laat de rijst goed droogstomen en afkoelen door hem na het koken over een bord of snijplank uit te spreiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Basmatirijst
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Ui
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Wortel
65 gram
Champignons
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
25 gram
Kimchi
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Sesamzaad, Gluten, Tarwe, Soja)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Pinda's)
¼ stuk(s)
Rode peper
10 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
180 ml
Water voor de rijst
⅓ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
Zonnebloemolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de vissaus toe. Wie wil kan na het serveren naar smaak meer toevoegen.