Deze pasta zit vol smaakversterkers zoals zongedroogde tomaatjes, basilicum en rucola. Je zet dit heerlijke gerecht al binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Aubergine
30 gram
Zongedroogde tomaten
90 gram
Penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
30 gram
Rucola en veldsla
1 el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bloem
60 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is het lastig om een kleine hoeveelheid bouillon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.