Deze pasta zit vol smaakmakers zoals zongedroogde tomaatjes, basilicum, rucola en paprikapoeder. Je zet dit heerlijke gerecht al binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Aubergine
30 gram
Zongedroogde tomaten
90 gram
Penne
50 gram
Culinaire room
5 gram
Vers basilicum
30 gram
Rucola
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Paprika
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bloem
60 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is het lastig om 60 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan 70 gram pasta per persoon en gebruik de helft van de kaas. De overige pasta en kaas kun je de volgende dag gebruiken in bijvoorbeeld een salade.