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‘Oranje boven-ontbijt’

‘Oranje boven-ontbijt’

Met croissants, marmelade, jus d’orange en mandarijn

Allergènes:
Gluten
Œuf
Lait (contient du lactose)

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

6 pièce(s)

Orange à jus

2 pièce(s)

Croissant au beurre

(Contient: Gluten, Œuf, Lait (contient du lactose))

2 pièce(s)

Pot de confiture

2 pièce(s)

Mandarine

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories391 kcal
Énergie (kJ)1635.9 kJ
Graisses12 g
Graisses saturées8 g
Glucides67 g
Fibres alimentaires3 g
Protéines5 g

Ustensiles

Cuisinière

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de sinaasappels door de helft.
2

Snijd de sinaasappels door de helft. Pers het sap van de sinaasappels uit en verdeel over de glazen.

Bak de croissant.
3

Bak de croissant 3 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet van het ‘oranje boven-ontbijt’!
4

Serveer de croissants met de marmelade, het verse sinaasappelsap en de mandarijn. Geniet van het ‘oranje boven-ontbijt’!

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