Skip to main content
Omelet met avocado
Omelet met avocado

Omelet met avocado

Met een bruin rozenbroodje

4.9
(18)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Gluten
Tarwe
Gerst
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

2 stuk(s)

Biologisch bruin rozenbroodje

(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst Kan bevatten: Ei, Noten, Lupine, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja, Mosterd)

3 spriet(en)

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

1 stuk(s)

Avocado

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2385 kJ
Energie (kcal)570 kcal
Vetten34 g
waarvan verzadigd6.2 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels5 g
Eiwitten21 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1 omelet per persoon.

5

Verdeel de omeletten over de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders