Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
70 gram
Maïs in blik
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Soja)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat: Tarwe, Soja, Gerst, Ei)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Ketjap of zoete sojasaus
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en voeg eventueel na het serveren een beetje toe.