Skip to main content
Luxe ravioli met varkensworst en pecorino
Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

met paddenstoelenmix en bieslook

Speciaal ingrediënt in je box! De ravioli van de Pastafabriek wordt met liefde bereid, met speciaal Italiaans meel en een vulling van bloemkool en beurre noisette.

Labels:
Speciaal ingrediënt
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Tarwe
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

2 stuk(s)

Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

175 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

75 gram

Culinaire room

20 gram

Bospaddenstoelenpesto

20 gram

Geraspte pecorino DOP

5 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] boter

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)4194 kJ
Energie (kcal)1002 kcal
Vetten66.5 g
waarvan verzadigd30.1 g
Koolhydraten59.8 g
waarvan suikers8 g
Vezels9.1 g
Eiwitten44.2 g
Zout3.8 g

Benodigdheden

Pan
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1
  • Snipper de ui.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Breng water aan de kook in een ruime pot voor de ravioli.
  • Verhit 1/2 el boter per persoon in een pan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin.
Groenten bakken
2
  • Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten.
  • Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.
  • Kook ondertussen de ravioli 5 - 6 minuten. Bewaar wat van het kookvocht, giet daarna af en laat uitstomen. 
Saus maken
3
  • Haal de worstjes uit de pan. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan.
  • Voeg de culinaire room en 30 ml kookvocht per persoon toe. Meng goed.
  • Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten indikken. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd ondertussen de worst in sneetjes.
  • Snijd of knip de bieslook fijn.
Serveren
4
  • Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus en de worst eroverheen. 
  • Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Garneer met de pecorino en de bieslook.

Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Kipcurry op z'n Surinaams

Kipcurry op z'n Surinaams

met ei, patatjes en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, kerstomatensalade en verse kruiden
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met patatjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met patatjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met aubergine en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met patatjes en sojascheuten
Steak met salade op z'n Thais en pinda's

Steak met salade op z'n Thais en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, patatjes, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes