In dit recept gebruik je naanbrood om heerlijke, knapperige croutons te maken - een leuke draai die laat zien hoe veelzijdig naan kan zijn, en een geweldige toevoeging aan deze soep à la dahl!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
90 ml
Kokosmelk
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
2 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Sojascheuten
½ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Vers citroengras
5 gram
Gemberpuree
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ stuk(s)
Naanbrood
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Pistachenoten, Macadamianoten, Amandelnoten, Noten, Hazelnoten, Pecannoten, Sesamzaad, Walnoten, Paranoten, Cashewnoten)
¼ el
Olijfolie
400 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
naar smaak
Pikante rode saus
naar smaak
Peper en zout