Skip to main content
Kip met groenten en basmatirijst op z'n Indonesisch
Kip met groenten en basmatirijst op z'n Indonesisch

Kip met groenten en basmatirijst op z'n Indonesisch

voor in de oven of microgolfoven

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die snel, voedzaam en perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: Gekookte basmati rijst 27% (water, basmati rijst), kippenvlees 13%, kokosmelk 12% (kokosextract, water), water, bloemkool 8%, gegrilde courgette 8% (courgette, zonnebloemolie), gegrilde ui 6%, ui, paprika 2%, zonnebloemolie, yoghurt (MELK, MELKpoeder, levende yoghurtfermenten), sojasaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout, azijn, suiker), gemodificeerd maïszetmeel, gember, kruiden en specerijen (bevat MOSTERD, SELDERIJ), zout, knoflook, tomatenconcentraat, kokos, tomatenpoeder, gedroogde tomaten, chilipeper, limoensap, rietsuiker, tomatenpoeder, GARNALENpoeder, citroensap, rijstmeel, zoethoutwortelpoeder, stabilisator: agar-agar, conserveermiddel: kaliummetabisulfiet.

ALLERGENEN: SELDERIJ, MELK, MOSTERD, SCHAALDIEREN, SOYA, TARWE KAN SPOREN BEVATTEN VAN: WEEKDIEREN, EIEREN, SESAM, SULFIET, GLUTEN

BEWAREN: Gekoeld bewaren (max 4 °C). Kookinstructies: Voor ovenbereiding: 1) verwarm de oven voor op 175 graden, 2) verwijder de plasticfolie (bovenkant bakje) en het ingrediëntenlabel (onderkant bakje), 3) bedek de bovenkant van het bakje met aluminiumfolie, 4) verwarm de maaltijd 14 - 16 minuten. Magnetron: Film doorprikken vóór opwarmen. Verwarmen gedurende 4,5 minuten op 850W. Verwijder de film na verwarming met behulp van een mes Opwarmen volgens de instructies alvorens te consumeren. Eenmaal afgekoeld niet opnieuw opwarmen.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Snelle bereiding
Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Schaaldieren
Selderij
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

450 gram

Indonesische stijl kip met groenten en basmatirijst

(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Schaaldieren, Selderij, Soja, Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Spelt, Tarwe, Weekdieren, Zwaveldioxide en sulfiet, Ei, Gluten)

Voedingswaarden

Energie (kJ)2128 kJ
Energie (kcal)509 kcal
Vetten20.7 g
waarvan verzadigd11.7 g
Koolhydraten54 g
waarvan suikers7.2 g
Vezels5.9 g
Eiwitten23 g
Zout2.7 g

Instructies

1

Microgolfoven (850W): Prik gaatjes in de plasticfolie en zet 4 1/2 minuut in de microgolf. Gebruik een mes om de folie te verwijderen.

Oven: Verwarm de oven voor op 175 graden. Verwijder de plasticfolie en het label op de onderkant van het bakje. Bedek met aluminiumfolie en verwarm 14 - 16 minuten in de oven.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy kip-caprese loaded fries

Cheesy kip-caprese loaded fries

met basilicum-mayonaise, kerstomaten en paprika
Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

met krokante tortillareepjes en roomkaas
Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

verborgen courgette en spinazie! | met Parmigiano Reggiano en pistachenoten
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

met patatjes en sperziebonen
Pokébowl met warmgerookte zalm

Pokébowl met warmgerookte zalm

met avocado-mango salsa, zoete chilimayo en verse munt
Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

met regenboogsalade en Thais basilicum
Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

met zhoug, mais en limoenmayonaise
Varkenshaas in romige mosterdsaus

Varkenshaas in romige mosterdsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

met gebakken paksoi, wortel en puntpaprika
Steak met uiensaus en Parmigiano Reggiano

Steak met uiensaus en Parmigiano Reggiano

met bloemkoolpuree en rucolasalade
Pastasalade met kip en avocado

Pastasalade met kip en avocado

met witte kaas en honing-mosterddressing
Spaghetti in romige kipcurrysaus

Spaghetti in romige kipcurrysaus

met geroosterde puntpaprika, verse kruiden en tomatensalade
Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

op briochebroodje met truffelmayo en kerstomatensalade
Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

met panko en zelfgemaakte kaassaus
Huevos Ahogados met avocado en kaas

Huevos Ahogados met avocado en kaas

gepocheerde eieren in tomatensaus op z'n Mexicaans
Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewnoten
Tomatenrisotto met garnalen

Tomatenrisotto met garnalen

met rucolasalade, basilicum en citroen
Romige lasagne met courgette

Romige lasagne met courgette

met verse lasagnebladen en spinazie
Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

met zongedroogde tomaten, vers basilicum, rucola en veldsla