Feta over? Vul een glazen pot met olijfolie, kruiden en de overige feta in blokjes – in olijfolie blijft feta namelijk langer goed!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
170 gram
Parelcouscous
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
200 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
½ head
Romaine sla
2 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Rode ui
50 gram
Feta
(BevatMelk (inclusief lactose))1 stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Honing
naar smaak
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
350 ml
Groentebouillon
Tip: Let jij op je zoutinname? Maak dan gebruik van natriumarme bouillon of gebruik de helft van de benodigde hoeveelheid bouillon.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!