
Sjalotten zijn iets delicater en hebben een verfijndere smaak dan gewone uien. Je kunt ze dus op vrijwel dezelfde manier gebruiken en met heel weinig moeite je gerecht naar een hoger niveau tillen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
90 ml
Kokosmelk
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
65 gram
Kastanjechampignons
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Appel
½ zakje(s)
Gele currykruiden
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
275 ml
Zoutarme groentebouillon
2 el
Olijfolie
1 tl
Bloem
naar smaak
Peper en zout



Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. De overige rijst kun je bewaren voor een andere keer.


