
De groene currykruiden die je gebruikt om dit gerecht op smaak te brengen, zitten vol geurige specerijen zoals gember, steranijs en citroengras - de perfecte mix van smaken voor een heerlijke groene curry!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Bloemkool
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Vers citroengras
2.5 gram
Thais basilicum
75 gram
Bruine snelkookrijst
½ zakje(s)
Groene currykruiden
90 ml
Kokosmelk
50 gram
Spinazie
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
¼ el
Olijfolie
1 tl
Suiker
½ el
Bloem
75 ml
Zoutarme groentebouillon
¼ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout





