
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
250 g
Pomme de terre à chair ferme
150 g
Haricots verts
1 pièce(s)
Tomate
70 g
Filet de truite fumée
(Contient: Poisson)
1 cs
Cresson
1.5 cs
Huile d'olive vierge extra
1.5 cc
Vinaigre balsamique blanc
1.5 cc
Miel
1.5 cc
Moutarde
à votre goût
Poivre et sel

Schil of was de aardappelen (laura) grondig en snijd in blokjes van 1 – 2 cm. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd in 3 gelijke stukken. Snijd de tomaat klein en verdeel de gerookte forel met een vork in kleine stukken. Knip de tuinkers los.
Zorg dat de aardappelen en de sperziebonen net onder water staan in een pan met deksel, breng afgedekt aan de kook en laat 9 - 11 minuten zachtjes koken. Giet daarna af en laat in een saladekom uitstomen.

Maak ondertussen de dressing van de extra vierge olijfolie, witte balsamicoazijn, honing, mosterd, peper en zout. Voeg de dressing samen met de tomaat, forel en de helft van de tuinkers toe aan de saladekom en breng de salade op smaak met peper en zout.

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige tuinkers.