Garnalen zijn malse schaaldieren, vol van smaak, met veel proteïnen en weinig vet. Ze zijn snel gaar en geven een delicate, lichtzoete smaak aan gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
¼ pak(ken)
Tomatenblokjes
¼ stuk(s)
Limoen
40 gram
Tortillachips
(Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
½ el
[Plantaardige] boter
200 ml
Water voor de rijst
1 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!