Krulpeterselie wordt vaak gebruikt als garnering met zijn milde smaak en geplooide textuur, terwijl bladpeterselie een meer uitgesproken en kruidige smaak heeft. Beide zijn perfect om een verfrissende noot aan je gerechten toe te voegen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Aardappelen
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
5 gram
Verse krulpeterselie & tijm
1 stuk(s)
Kipfilet
½ el
Olijfolie
100 ml
Zoutarme kippenbouillon
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Bloem
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.