
In dit recept combineer je de Mexicaanse keuken met de Italiaanse keuken door de enchilada's te vullen met Italiaanse groenten en passata.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Volkoren tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
10 ml
Basilicumcrème
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 gram
Italiaanse groentemix
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.


