
Schelpjes, pennen, elleboogjes - de Italiaanse benamingen voor pastasoorten komen nooit zomaar uit de lucht vallen. Wat betekent farfalle denk jij? (Het juiste antwoord is: vlinders)
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
40 gram
Tomatentapenade
½ stuk(s)
Aubergine
90 gram
Farfalle
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
100 gram
Varkenshaasstukjes
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
gram
Geraspte belegen kaas
25 gram
Geraspte belegen kaas
50 gram
Paprikareepjes
50 gram
Gesneden ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
naar smaak
Peper en zout
½ el
Bloem
1.5 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn

Tip: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer en vitamine C?

Tip: Let jij op je calorie-inname? Weeg dan 60 gram pasta af per persoon en gebruik de helft van de kookroom.

