
Je brengt deze schotel op smaak met furikake, een Japans specerij van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
50 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
90 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
70 gram
Maïs in blik
½ bosje(s)
Lente-ui
20 gram
Kimchisaus
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Ketjap of zoete sojasaus



