
Feta wordt traditioneel gemaakt van schapenmelk, of een combinatie van schapen- en geitenmelk. Het is een van de oudste kazen ter wereld, waarvan de oorsprong teruggaat tot het oude Griekenland.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
65 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver)
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Wortel
⅔ stuk(s)
Gele wortel
65 gram
Babyspinazie
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
15 gram
Harissa
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
175 ml
Zoutarme groentebouillon
¾ el
Olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]





Weetje: Wist je dat deze maaltijd rijk is aan vezels en calcium? Dat is te danken aan de groenten, de bulgur en calciumrijke ingrediënten zoals de feta en amandelen. Je krijgt bijna 50% van de ADH binnen voor zowel vezels als calcium!
