
Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1.25 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
¼ bosje(s)
Lente-ui
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
100 gram
Gesneden spitskool
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Sesamzaad, Soja, Tarwe, Gluten)
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten)
¼ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
½ stuk(s)
Paprika
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Water voor saus

Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.

Tip: Hou je van pikant? Voeg dan wat sambal naar smaak toe.

