Skip to main content
Groentespiesjes met pestodressing

Groentespiesjes met pestodressing

met courgette, paprika en champignons

Allergenen:
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Courgette

¼ stuk(s)

Paprika

50 gram

Champignons

20 gram

Pesto genovese

(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kcal)233 kcal
Energie (kJ)975 kJ
Vetten23.8 g
waarvan verzadigd3.1 g
Koolhydraten1.5 g
waarvan suikers1.2 g
Vezels2 g
Eiwitten2.3 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Snijd de courgette in de lengte in kwarten en vervolgens in blokjes. Snijd de paprika in grove stukken. Bewaar de helft van de paprika voor de salade. Halveer de champignons en snijd eventuele grote champignons in kwarten. Bewaar een halve champignon per persoon voor de omelet.

2

Rijg de groenten om en om aan de satéprikkers. Meng 1 el olijfolie per persoon met de pesto. Bestrijk de groenten met de pestodressing.

3

Zet de groentespiesjes en de overige pestodressing op tafel. Bak de spiesjes op de gourmetplaat rondom bruin en gaar. Besprenkel met de overige dressing.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders