
Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers om met een plat stukje deeg te testen of de houtoven heet genoeg was?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
1 el
Olijfolie
1.5 tl
Zwarte balsamicoazijn
1.5 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout





