Deze zelfgemaakte bami geef je een Surinaamse twist. Wist je dat ze daar vaak spaghetti voor gebruiken in plaats van mie?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Komkommer
gram
Spaghetti
(Bevat: Hvede Kan bevatten: Lupine, Uova, Senape, Soja)
⅓ zakje(s)
Gedroogde laos
120 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
¼
Tomatenpuree
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Hvede)
5 gram
Verse bladselder
(Bevat: Celery)
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Suiker
0.12 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
Tip: Je hoeft de gember niet te schillen voordat je hem raspt. Geen rasp in huis? Schil de gember dan wel en snijd zo fijn mogelijk.
Tip: Net als bij marineren trekken de smaken van de dressing nog beter in als je hem een tijdje laat staan. Heb je geen haast, wacht dan nog 5 minuten voor je verdergaat met stap 3.
Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe.