
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Wortel
25 gram
Sojascheuten
100 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Mini-komkommer
40 gram
Pindasaus
(Bevat: Soja, Pinda's)
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Gluten, Noten)
25 gram
Atjar
175 ml
Water voor de rijst
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
40 ml
Water voor saus
naar smaak
Pikante rode saus [zoals sriracha]
naar smaak
Zout



