
Dit gerecht werk je af met amandelschaafsel voor een perfecte finishing touch. Wist je dat amandelen behoren tot de steenvruchtfamilie? Net als perziken en abrikozen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
6 stuk(s)
Hertengehaktballetjes Provençaals
(Bevat: Gluten, Tarwe)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Ras el hanout
25 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
1.5 el
Olijfolie
225 ml
Water
1 el
Water voor saus
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout





Tip: De knoflook wordt rauw geserveerd. Houd je hier niet van? Bak de knoflook dan mee met de groenten in de pan.
