
De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Vegetarische schnitzel
(Bevat: Ei, Soja, Tarwe)
⅓ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
50 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bieslook
20 gram
Veldsla
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!