
Dit recept is geïnspireerd op de Italiaanse pasta carbonara. Met tagliatelle, parmigiano reggiano en culinaire room. Door de warmte van de pasta garen de eieren vanzelf en vormen ze een zijdezachte saus.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spekreepjes
75 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
125 gram
Verse tagliatelle
(Bevat: Ei, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Ei is een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Deze vitamine krijgen we gemiddeld te weinig binnen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium. Naast ei, is ook vette vis rijk aan vitamine D.
