topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Taartje van bladerdeeg

Taartje van bladerdeeg

Met zoete mascarpone en kiwi

Kaas in een zoet dessert. Dat klinkt apart, totdat je bedenkt dat ook mascarpone, ricotta en kwark kazen zijn. Deze roomkazen zijn, de naam zegt het al, romig van smaak en vormen een lekkere basis voor een dessert. Dit taartje is lekker na het eten, maar doet het ook goed bij de koffie.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Groene kiwi

120 gram

Mascarpone

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Bladerdeegbakje

(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Lupine)

Zelf toevoegen

1 el

Suiker

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2364 kJ
Energie (kcal)565 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd27.9 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers17.5 g
Vezels2 g
Eiwitten8 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1

Schil de kiwi en snijd in dunne plakken.

mascarpone
2

Meng in een kleine kom de mascarpone met de suiker.

serveren
3

Schep de mascarpone in de bladerdeegbakjes. Verdeel de kiwiplakjes erover. Verdeel de kiwigebakjes over de borden.