
Masala-pasta is een veelzijdig en snel te bereiden Indo-Italiaans fusiongerecht. Italiaanse pasta wordt hierbij gecombineerd met Indiase "masala" (kruiden), verschillende groenten en een basis van tomaat.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
100 gram
Gesneden snijbonen
½ stuk(s)
Ui
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
90 gram
Penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
⅓ zakje(s)
Garam masala
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



