
Wist je dat de oude Grieken en Romeinen venkel beschouwden als een symbool van overwinning en succes? Ze waardeerden niet alleen de smaak, maar geloofden ook dat venkel kracht en wijsheid bracht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Venkel
1 stuk(s)
Varkensworst met majoraan en knoflook
75 gram
Risottorijst
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
350 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.



Tip: Een klassieke risotto wordt met wijn gemaakt. Heb je nog witte wijn in huis? Blus de risottorijst dan af met een scheut wijn voordat je de bouillon toevoegt.

Tip: De risotto is gaar zodra de korrels vanbuiten zacht zijn, maar nog een hardere kern hebben vanbinnen.
