Rundervink, van blinde vink, is zeer bekend in de Belgische en Nederlandse keuken. Wist je dat hij eigenlijk is ontstaan in Frankrijk en daar niet vink, maar leeuwerik zonder kop heet?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Rundervink
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Appel
30 gram
Veldsla
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Honing
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Mosterd
Tip: Draai de rundervink ongeveer elke 4 minuten om voor een krokant korstje. Gaat het te hard? Draai het vuur dan iets lager.
Tip: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen en mineralen?