
Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met Oosterse kruiden.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat: Mosterd)
1 stuk(s)
Little gem
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat: Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
100 gram
Kipgyros
½ el
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.