Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met Oosterse kruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Rode ui
15 ml
Honing-gemberdressing
1 stuk(s)
Little gem
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
2 stuk(s)
Pitabroodje
10 gram
Gezouten pinda's
100 gram
Kipgyros
½ el
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.