
Goedemorgen!
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
4
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
2
Petit pain complet bio
(Contient: Gluten, Blé , Orge Peut contenir : Œuf, Fruits à coque, Lupin, Graines de sésame, Lait (contient du lactose), Soja, Moutarde)
3
Ciboulette fraîche
(Peut contenir : Céleri)
1
Avocat
Lait
(Contient: Lait (contient du lactose))
1
Huile d'olive
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.
Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.
Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.