Skip to main content
Kaas-spekomelet
Kaas-spekomelet

Kaas-spekomelet

Met zuurdesembroodje

4.4
(16)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Soja
Sesamzaad

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

50 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

4 plak(ken)

Ontbijtspek

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2573 kJ
Energie (kcal)615 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd11.2 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers2.1 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Bakplaat
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei in een kom met de melk, belegen kaas, peper en zout naar smaak. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.

2

Bak het zuurdesembrood 6-8 minuten in de oven.

3

Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of tot het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1-2 minuten.

4

Snijd het zuurdesembrood op en serveer de omelet erop.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders