Skip to main content
Biefstukreepjes met volkoren noedels

Biefstukreepjes met volkoren noedels

met gebakken groenten en gomasio

4.2
(227)

Dit gerecht heb je in recordtempo op tafel - het zware werk hebben wij alvast voor je gedaan door de gember, knoflook en rode peper voor te snijden.

Labels:
Caloriebewust
Eiwitrijk
Allergenen:
Tarwe
Gluten
Soja
Sesamzaad

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld
Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

200 gram

Groentemix met witte kool

50 gram

Volkoren noedels

(Bevat: Tarwe, Gluten)

20 gram

Zoete Aziatische saus

(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)

½ zakje(s)

Gomasio

(Bevat: Sesamzaad)

20 gram

Woksaus met gember

(Bevat: Gluten, Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] boter

½ el

Ketjap of zoete sojasaus

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Energie (kJ)2300 kJ
Energie (kcal)550 kcal
Vetten16.5 g
waarvan verzadigd5.7 g
Koolhydraten65.1 g
waarvan suikers18.7 g
Vezels8.3 g
Eiwitten33.1 g
Zout2.4 g
Trans Fat0.1 g
Kom
Pan
Wok of hapjespan
Aluminiumfolie
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1
  • Haal de biefstukreepjes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  • Meng in een kom de biefstukreepjes met de woksaus en ketjap of zoete sojasaus.
  • Dek af met aluminiumfolie en zet opzij tot stap 3.
  • Verhit een scheutje zonnebloemolie in een wok of diepe pan op middelhoog vuur. Bak de mix van gember, knoflook en rode peper (let op: pikant! Gebruik naar smaak) 1 minuut.
Noedels koken
2
  • Voeg de groentemix toe aan de wok of diepe pan en bak 4 - 6 minuten.
  • Breng ondertussen water aan de kook in een pot. Kook de noedels 3 - 4 minuten. Giet vervolgens af, voeg de noedels toe aan de groenten.
  • Voeg de zoete Aziatische saus toe aan de groenten en meng goed door. Bak het geheel nog 2 minuten.
Biefstukreepjes bakken
3
  • Verhit een klontje boter in een pan op hoog vuur.
  • Bak de biefstukreepjes in 1 minuut rondom bruin.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Serveer de noedels met groenten in diepe borden.
  • Verdeel de biefstukreepjes eroverheen en besprenkel met de eventuele overgebleven saus uit de diepe pan.
  • Garneer met de gomasio.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders