Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1 pièce(s)
Oignon nouveau
4 pièce(s)
Lard
4 pièce(s)
Œuf de poule
30 g
Gouda mi-vieux râpé
½ cc
Paprika en poudre
½ cs
Huile de tournesol
2 cs
Lait
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met zonnebloemolie.
Snijd de lente-ui fijn en het ontbijtspek in kleine reepjes. Breek de eieren boven een kom en roer samen met de melk luchtig met een vork of garde.
Meng de lente-ui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng flink op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.
Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvormpjes. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.