Skip to main content
Croissant met belegen kaas
Croissant met belegen kaas

Croissant met belegen kaas

met gekookt ei en tuinkers

3.9
(78)

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergenen:
Ei
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

stuk(s)

Meergranen croissant

(Bevat: Ei, Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)

stuk(s)

Belegen kaasplakken

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

el

Tuinkers

el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)2138 kJ
Energie (kcal)511 kcal
Vetten37 g
waarvan verzadigd18.2 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers2.5 g
Vezels2 g
Eiwitten20 g
Zout1.3 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.

3

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

4

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders